Järvenpään Puistoblues 30.6.2012


Kävimme ystäväni J.I:n kanssa Järvenpään Puistoblueseissa eilen. Sinne meidät johdatti kukas muukaan kuin John Fogerty, tuo CCR-nokkamies menneiltä ajoilta. Hittikavalkadin Fogerty pyörittikin. Mikään isoista CCR-hiteistä ei taitanut jäädä soittamatta.



Esiintyjänä Fogerty on rautainen ammattilainen, mutta ei ehkä varsinaisesti mikään kansanmies flanellipaidoistaan huolimatta. Jollain tavalla etäinen kuva jäi, vaikka se annettakoon anteeksi jo lähes 70-vuotiaalle rockveteraanille. Biisit kuulostivat melkein siltä miltä levyilläkin. En sitten tiedä, onko se hyvä vai huono asia.



Hauska yksityiskohta Fogertyn keikalla oli, kun Have you ever seen the rain-biisin aikana alkoi sataa tihuuttamaan. Mieleen tuli takavuosien Paul McCartneyn keikka stadikalla, kun sade loppui samaan aikaan kun Paul lurautti I´ll follow the sun-biisin.



Kuviakin löytyy, en valitettavasti pysty lisäämään niitä suoraan, kun kuvia ei näköjään pysty tällä hetkellä tänne vuodatukseen lisäämään. Mutta täältä löytyy kuvia Puistoblueseista.

Kommentit

Suositut tekstit