Mediapahikset


Kuten tuossa aiemmin ounastelin, niin lätkälippujen hinnoista nousi mekkala. Sotkun ykköspahikseksi nousi jääkiekkoliiton puheenjohtaja Kalervo Kummola.



Jos ei olisi pahiksia, elämä olisi tasapaksua ja tylsää. Niinpä mediassa esiintyy myös jo valmiiksi tunnettuja mediapahiksia, sillä kansa kaipaa niitä. Koska nimettömät narsistit ja muut ahdistelijat eivät kansalle loputtomiin riitä.



Ei kansa niitä iloisia asioita lehdistä etsi. Kalervo Kummola on suorastaan esimerkillinen mediapahis, sillä hän on keski-ikäinen tai vanhempi mies, hänellä on valtaa ja hn myös käyttää sitä, eikä hän matele kenenkään edessä.



Naisten sitävastoin on lähes mahdotonta yltää mediapahikseksi, sillä heitä pidetään lähtökohtaisesti heikompina ja altavastaajina. Ainoastaan tosi-tv-tähtöset ja muut viihdetähtöset ovat yleensä negatiivisen julkisuuden kourissa. Sekä naispoliitikot, jos sattuvat edustamaan konservatiivista ajattelua tai puoluetta.



Listaan tähän ominaisuuksia, jotka saattavat tehdä ihmisestä mediapahiksen.



Olet mies

Olet rikas

Olet johtava poliitikko, virkamies, yritysjohtaja

Jos olet poliitikko, edustat konservatiivisesti ajattelevia puolueita

Jos olet virkamies, edustat konservatiivista ajattelua tai lakkautat palveluja tai ajat guggenheimia

Jos olet yritysjohtaja, irtisanot tai haukut kansaa laiskaksi

Jos olet poliitikko, virkamies, yritysjohtaja ja harrastat naisseikkailuja

Jos olet miesjulkkis, vaihdat vaimosi nuorempaan

Olet rikollinen

Olet omapäinen ja puheissasi on vähintään häivähdys sovinismia

Ja lopuksi: Kohun keskellä et pyydä anteeksi tai pahoittele tekojasi tai poliitikkona yrität madella ympäripyöreitä ladellen.

Kommentit

Suositut tekstit