Esa Seinäjoella


Käväisin viime viikonlopulla duunikeikalla Seinäjoen Tangomarkkinoilla. Tässä pientä kuvakavalkadia, aina sitä ehti omalla rakkaalla ja teipatulla pokkarikamerallakin muutaman kuvan ottaa. Tangomarkkinat oli mielenkiintoinen ja kasvattavakin kokemus. Seinäjoella osataan todellakin juhlia. Kaupungin keskusta on mukavan kompaktin kokoinen. Itselläni on pohjalaisia juuri jonkin verran, joskin Lappajärveltä, mutta kai tämä jollain tavalla kotiseutumatkailustakin kävi.



Tikkurilan asemalla junaa aamukahdeksalta odottelemassa.



Jossain päin Suomea junassa.



Ankeassa tupakkavaunussa.



No nyt ollaan Seinäjoella. Juna menee käsittämättömän nopeasti Seinäjoelle vain kahdessa ja puolessa tunnissa. Ei sinne kannata oikein autolla ajaakaan.Takaisin tullessa ei junassa ollut tosin edes ravintolavaunua ja uskomatonta kyllä, eväskärryn korttilaite oli rikki, joten ei ollut ihan hirveän mukavaa reissata takaisin nälissään.



Hotellihuoneen ikkunoista on kiva kuvata kaupunkinäkymiä. Tämä on hotelli Lakeudesta. Ja kun aamukahdelta pääsi humusta nukkumaan, niin unihan ei tietysti heti tule, niin sai sentään seurata vielä toisten juhlintaa.



Vielä on hiljaista.



Torilla tavataan.



No täs ois nyt sit se Lakeuden risti.



Ja täs se Seinäjoki.



Iltakuva. Sori epätarkkuus. Kaikkeen se teipattu pokkarikamera ei enää pimeällä pysty.



Taaaaartu mikkiiiiiiiiiin!!!!!



Sade ja ukkonen pääsi sitten yllättämään lauantaina. Onneksi, sitä ennen olikin tuskaisen kuumaa.



Kiepahdin sitten vielä Tuurissa.



Ja eiku kotiin.


PS. Mulla on käytössä nyt kommenttien hyväksyntä, joten älkää ihmetelkö, jos kommentit ei heti näy. Muutenkin on vähän pitänyt kiirettä, mutta yritän kirjoittaa blogia niin usein kuin pystyn. Torstaina lähden sitten taas reissuun.

Kommentit

Suositut tekstit