Syntymätähtikarttani


Maikkarin Helmen nettisivuilla voi tehdä itselleen syntymätähtikartan. Jokainen tietysti päättää itse, kuinka paljon astrologiaan ja muihin tieteisiin tässä elämässä uskoo. Mutta väkisinhän näissä aina jokin pitää paikkaansa. Minä en sinänsä näistä mitään sen enempää ymmärrä, mutta ovathan näitä astrologisia neuvoja hakeneet valtionpäämiehetkin, miksei siis tällainen maan matonenkin.


-------------------------------


Syntymäkartta

Syntymäkartta osoittaa planeettojen sijainnin syntymähetkelläsi.  Aurinkomerkkisi on Ravussa 15�41.

Huoneiden sijainti riippuu sekä syntymäpaikastasi, että kellonajasta, jolloin synnyit.  Näistä yhdessä syntyy sinun oma yksilöllinen tulkintasi.



Planeetat eri merkeissä

Eri planeetoilla eri eläinradan merkeissä on erilainen vaikutus yksilöllisyytesi ilmenemiseenään sekä psyykkisen toimintasi laatuun.



Aurinko Ravussa


Rapu on vahva ja punnitsee sanojaan tarkasti. Rapu on luonteeltaan rauhallinen, herkkä, huomaavainen, hellä ja altis vaikutuksille. Hän pitää ihmisistä ympärillään.

Heikkoudet: alentuva, epävarma, ailahtelevainen, päättämätön, laiska, yliherkkä ja vaativa. Hän on hyvin riippuvainen perheestään.



Planeetat huoneissa



Planeettojen sijainti huoneissa ilmentää niitä kohtalonomaisia energioita, jotka meidän on eri elämänalueilla kohdattava, saadaksemme oppia kyseiset vaikutukset.



Aurinko huoneessa III

Hankit hyvän koulutuksen ja oppiminen on sinulle helppoa. Sosiaalisuus on kuin osa sinua, olet parhaimmillasi kun sinut huomataan, ja yleensä huomataan. Sinä teet voimakkaan vaikutuksen ympäristöösi.



Kuu huoneessa XII

Aina uusissa tilanteissa vaistomaiset reaktiosi toimivat syvän alitajunnan ja konkreettisen maailman aiheuttaman ristiriidan polarisuuden kautta, olet tiedonhaluinen ja sisäinpäin kääntynyt. Pysyäksesi tasapainossa tarvitset hiljaisuutta ja rauhaa, yksinoloa, jossa voit uppoutua liiankin syvälle omaan maailmaasi. Kun koet olosi turvattomaksi, vetäydyt kuoreesi liian herkästikin, sen sijaan että yrittäisit tarttua niihin asioihin, jotka turvattomuuden aiheuttivat.



Merkurius huoneessa IV

Pidät arvossa perinteitä, myös opiskelun suhteen. Kirjallisuus ja perhe-elämä sekä parisuhde ovat sinulle tärkeitä.



Venus huoneessa XII

Kannat vastuuta syrjäytyneistä ja köyhistä, olet sosiaalisesti vastuuntuntoinen ja arvomaailmassasi on moraalilla suuri merkitys, vaikka sinulla saattaakin olla salaisia rakkaussuhteita.

Pidät yksinkertaisesta elämästä, luonnosta, eläimistä ja olet rauhaa rakastava.

Ihmissuhde onnistuu parhaiden ammatillisissa merkeissä.



Mars huoneessa XII

Suuntaat kaiken energiasi työntekoon. Pidät palvelemisesta ja epäilemättä olet tunnollinen työntekijä. Mahdollisia ammatteja voivat olla lääkäri, poliisi, terveydenhuollon alan opettaja tai työntekijä.



Jupiter huoneessa I

Olet joustava, mukavuudenhaluinen, dynaaminen, kiltti, epäitsekäs. Sinulla on hyvä oikeudentaju ja sietokyky. Pidät hyvästä ruuasta ja nautiskelusta. Luultavasti hankit korkeakoulututkinnon, tai muuten opiskelet paljon ja menestyt elämässä.



Saturnus huoneessa V

Sisäinen luovuutesi on ikään kuin keskitetty menetelmien ja sääntöjen muottiin. Et ole huvituksiin ja henkilökohtaiseen mielihyvään suuntautunut, vaan luovuutesi ilmenee kurinalaisessa muodossa. Sinulla on vähän ystäviä, mutta he ovat sitäkin pysyvämpiä ja kunnioitat heitä. Elämääsi voi hankaloittaa se, että otat kaiken niin vakavasti.



Uranus huoneessa VI

Haluat riippumattomuutta kaikkeen mitä teet, et pidä työskentelystä jonkun toisen ehdoilla ja alaisuudessa.



Neptunus huoneessa VII

Rakkausavioliitto, joka näyttää alkuun erittäin intohimoiselta, voi olla pitemmän päälle ongelmainen.



Huoneet eri merkeissä

Huone III Ravussa

Kolmas huone, jota symboloivat Kaksoset ja Merkurius, liittyy viestintään ja älykkyyteen, kykyyn kommunikoida henkilökohtaisella tasolla, viestiä omaa filosofiaa ja näin laajeta sosiaaliseen yhteisöön.

Perheen merkitys on oleellinen liikkumisessasi ja matkustatkin yleensä vain perhejuhliin. Koska perheen merkitys on sinulle niin suuri, on sen merkitys suuri myös huolten tuojana.



Huone IV Ravussa

Pidät perhe-elämästä ja lapsilla on tärkeä sija sydämessäsi. Olet luonnonläheinen ja perinteisiin juurtunut.



Planeettojen väliset aspektit


Planeettojen välisillä aspekteilla on voimakas vaikutus yksilön henkilökuvaan ja taipumuksiin ja sen tähden myös hänen kohtaloonsa.

Yhtymä tuo voimakkaasti esille kahden planeetan merkitysten yhteisvaikutuksen.

Sekstiili on ominaisuus, joka toimii automaattisesti.

Neliö on laiskanläksy, haaste joka tulee kohdata, että oppi tulisi saavutetuksi. Kun sitä ei ole vapaaehtoisesti valmis opiskelemaan, kohtalo tuo tilanteen eteen ja sen oppii tavalla tai toisella.

Oppositio on samalla lailla haaste, mutta siinä ikään kuin ei ole enää itse mukana persoonallisella tavalla vaan se on yksilöä suurempi kysymys.



174 Sekstiili Kuu - Askendentti yhtymä

Perheen rakastava tuki on sinulle merkityksellinen. Tämä luo pohjan myöhemmälle uteliaisuudellesi tarttua erilaisiin tilanteisiin, ja pidätkin liikkumisesta ja matkustelusta. Olet avoin ottamaan yhteyttä erilaisiin ihmisiin.



-167 Oppositio Kuu - Pluto oppositio

Rakkauselämässäsi voi olla ongelmia kerrakseen. Mustasukkaisuus saa sinut helposti valtaansa.

Sielusi on niin suuren muutosprosessin vaiheilla, että et oikein tunne itseäsi, entiseen ei ole paluuta ja uusi tietoisuus on syntymässä. Kaikki se epäily ja pelko, joka sisältäsi heijastuu toisiin on tätä itsesi eteenpäinmenon pelkoa.



127 Sekstiili Merkurius - Mars yhtymä

Pidät keskusteluista, ongelmien pohtimisesta. Sinulla on hyvä oikeudentaju ja olet joustava. Työskentelet paljon täynnä energiaa ja nautit siitä, että on tekemistä, mutta haluat myös vaikeita älyllistä kapasiteettia vaativia haasteita.



-104 Neliö Aurinko - Kuu oppositio

Olet helposti tyytymätön ja levoton, koska mikään ei oikein tunnu kiinnostavan sinua. Vaihdat herkästi asuntoa ja työpaikkaa ja myös perheen sisäisiä ongelmia ilmenee usein.



97 Trini Kuu - Neptunus yhtymä

Kuun ja Neptunuksen aspekteissa jätetään hyvästit itsekkäille emotionaalisille tarpeille ja jalostetaan vaistomaiset reaktiot toimimaan ja palvelemaan pyyteetöntä rakkautta. Tämä prosessi voi olla käytännön tasolla tuskallinen ja viedä mielen voimakkaisiin hajaannuksen tiloihin, ennen kuin todellinen sielun pohja löytyy ja siihen voi istuttaa uuden tietoisuuden kipinän, palvelemisesta ilman pyyteitä.

Herkkyytesi on suuri ja makusi hienostunut. Haluat olla sivistyneiden ja hyvin koulutettujen ihmisten ympäröimänä.

Jossakin elämäsi vaiheessa luultavimmin kohtaat tilanteen, jolloin kaikki ulkoinen alkaa vaikuttaa turhalta ja sinun on vaikea saada otetta todelliseen itseesi. Silloin auttaa vesi, meren rannan suolaiset tuulet ikään kuin huuhtovat kaiken turhan hienostelun ja opettavat sinut näkemään elämän yksinkertaisen kauneuden. Muutenkin meren rannalla tai ainakin suurten vesistöjen äärellä asuminen on sinulle hyväksi.



65 Yhtymä Venus - Mars yhtymä

Rakkauselämä, jolla on suuri merkitys, voi olla myrskyisää. Kykysi nauttia elämästä täysin rinnoin on voimakasta. Arvomaailmasi ilmenee toimintasi kautta.



58 Trini Kuu - Saturnus yhtymä

Kuu toimii ikään kuin menneiden elämiesi vaikutusten varastona, siksi sillä on kartalla suuri merkitys siihen minkälaisia tapahtumia ja ihmisiä vedät karmallisesti puoleesi tässä elämässä ja mitä ominaisuuksiasi käytät heidän kanssaan toimiessasi.

Alitajuntasi on ikään kuin kokoajan kontrollissa ja otat kaiken kirjaimellisesti. Tämä saattaa vaikeuttaa sosiaalista elämää ja ihmissuhteita.

Juuret tällä käyttäytymisellä on lapsuuden kodin isän ja äidin välisistä suhteista opituilla malleilla. He opettivat sinulle kosmisessa mielessä kontrollia, muotoja, esteitä ja rajoja, jotta ne joskus kävisivät niin mahdottomiksi että uskaltaisit niistä luopua.



53 Yhtymä Aurinko - Merkurius yhtymä

Olet älykäs ja tiedät mitä haluat. Organisointikykysi on hyvä, pidät haasteista, matkustelusta ja kirjallisuudesta.



-36 Oppositio Neptunus - Askendentti oppositio

Olet herkkä ulkopuolisille vaikutuksille ja hauras. Kärsit kovasti epäoikeudenmukaisuuksista. Kaikenmaailman huijareiden on helppo käyttää myötätuntoasi hyväkseen ja voitkin saada elämässäsi harmia epärehellisistä ihmisistä.



-33 Neliö Aurinko - Pluto oppositio

Auringon ja Pluton aspektit tuovat esille tähän elämään liittyvän sielusi kehitysvaiheen, jossa olet siirtymässä tasolta toiselle.

Plutonisten voimien hallitessa elämänvoimaasi on olemuksessasi jotakin salaperäistä, ikään kuin jokainen tietäisi että jotakin on piilossa. Tämän saman tunteen koet myös itse, siitä johtuen mielenkiintosi voi ohjautua okkulttisiin kohteisiin, mystiikkaan ja yleensäkin kaikkeen siihen, mikä on kätkettyä ja salaista - kuolemaan ja kuoleman jälkeiseen elämään. Tässä aspektissa mielenkiinnon kohteeksi voi tulla Pluton tuhoavien energioiden vaikutus, hävitys ja kaaos, kaiken kauniin tuhoaminen ja inhimillisen hädän tuottaminen. Arvomaailman kriisit eivät ole vieraita tälle Pluton asemalle.

Tämä aspekti kuvastaa Pluton negatiivisen puolen vaikutusta elämääsi. Kohtaat taistelua ja vastoinkäymisiä röyhkeyden ja julkeuden viitan varjostamana.



32 Trini Saturnus - Neptunus yhtymä

Osaat tuoda suunnitelmat konkreettiselle tasolle loistavan hyvin, työskentelet kovasti menestymisen eteen.



31 Sekstiili Neptunus - Pluto yhtymä

Olet valinnut syntyä aikaan, joka ei maapallon ja koko linnunratamme kannalta ole mikään keskiverto, nyt opetellaan suuria läksyjä koko ihmiskunnan evoluutioon liittyen.



26 Yhtymä Jupiter - Askendentti yhtymä

Pidät ihmisten tapaamisesta hyvän ruuan ja viinin äärellä leppoisassa ilmapiirissä. Olet ystävällinen, suvaitseva ja ymmärtäväinen.



25 Sekstiili Saturnus - Askendentti yhtymä

Annat ulospäin totisen ja vakavan kuvan itsestäsi. Olet mietteliäs ja paneudut tarkasti yksityiskohtiin. Jo lapsena olit kuin aikuiset ja nuoruudessasi pidit vanhemmista ihmisistä.



-18 Oppositio Jupiter - Neptunus oppositio

Olet herkkä ulkopuolisille vaikutteille. Uneksit joskus tulevasta hienosta työstä tai onnistumisesta, mutta jätät sen eteen tekemisen herkästi huomiseen.

Et kykene näkemään epäkohtia muissa, mutta et itsessäsikään.



9 Sekstiili Saturnus - Pluto yhtymä

Haet täydellisyyttä kaikesta mitä teet ja kanavoit aktiviteettisi työn kautta.



8 Trini Pluto - Askendentti yhtymä

Sinulla on tahdonvoimaa ja mielipiteitä ja haluatkin kulkea omia teitäsi.

Eri tasot läpäisevä tietoisuus on osa sinua joko päivätajunnassa tai unielämässä.

Kommentit

Suositut tekstit